http://oils.euro07.bg/images/igat%20platin.png

Печат
PDF

http://oils.euro07.bg/images/igat/igat_logo.png

I.G.A.T. е основан от няколко специалисти по добавките комбинирали знанията си за производството и разработването на висококачествени масла и добавки с всякакво приложение. IGAT е първата немска компания с възможност да доставя пълна гама смазващи продукти и за няколко години IGAT става добре познато име на този пазар.

Смесителната фабрика на IGAT се намира в югозападна Германия близо до главните идустриялни зони и включва лаборатории, складове, производствено оборудване и модерни пакетажни машини. Контролиран от DIN ISO EN 9001:2000, IGAT гарантира перфектното състояние на продуктите си. Отличителният качествен стандарт е подплътен от висококвалифицираните продуктови мениджъри и инженери, които подсигуряват точното приложение на маслата и подпомагат клиентите при всеки избор. Маслата и добавките на IGAT са така направени, че да срещнат и надминат най-високите стандарти  включително API, ACEA и множество OEM спецификации.

Дали най-малкия мотоциклет или най-големия камион, дали на арктически студ или в пустинна жега, IGAT е там с най-подходящия продукт.

http://oils.euro07.bg/images/igat/lekotovarni.jpg http://oils.euro07.bg/images/igat/specialni%20produkti.jpg http://oils.euro07.bg/images/igat/tejkotovarni.jpg http://oils.euro07.bg/images/igat/gresi.jpg

http://oils.euro07.bg/images/igat/antifriz.jpg http://oils.euro07.bg/images/igat/transmisioni.jpg http://oils.euro07.bg/images/igat/dobavki.jpg http://oils.euro07.bg/images/igat/spirachn%20te4nosti.jpg