Добавки

IG KUHLERDICHT

PLATIN Kühlerdicht - Добавка спиране теч радиатор

Ефективно средство за уплътняване на всички видове течове в охладителната система. Съвместим с всички видове охладителни системи и антифризи.

IG DIESELSYSTEMSCHUT

PLATIN Dieselsytemschutz - Добавка почистване горивна с-ма (дизел)

Осигурява отлично почистване на горивната система. Отстранява отлананията и почиства инжекторите, повишава цетановото число и смазва инжекционната помпа. Спестява гориво и осигурява оптимални експлоатационни характеристики.

IG EINSPRITZSYSTEMR

PLATIN Einspritzsytemreiniger - Добавка почистване горивна с-ма (бензин)

Предотвратява образуването на нагар по карбуратора и горивните инжектори. Възстановява мощността на двигателя и намалява разхода на гориво. Премахва проблемите при стартиране и е безопасна за катализатора.

IG OL-VERBRAUCHSMIND

PLATIN Öl-Verbrauchsminderer - Добавка моторно масло

Предотвратява износването и възстановява еластичността на семерингите. Повишава вискозитетния индекс на маслото и компресията на двигателя. Може да се смесва с всички видове минерални и синтетични масла.

IG FLIEBVERBESSERER

PLATIN Fließverbesserer съдържа специално подбрани детергенти за отстраняване на отлаганията от дизелови инжектори. Поддържа течливостта на дизеловото гориво при ниски температури и подобрява неговите качества. Продуктът значително намалява образуването на парафинови кристали, които влошават качеството на горивото.

  • Поддържа инжекторите чисти
  • Отблъсква водата от горивото
  • Смазва инжекторите и помпите при използване на гориво с ниско съдържание на сяра
  • Защитава от корозия
  • Не съдържа алкохол